Overslaan naar content

Solution Engineer

Zeist, Utrecht, NederlandTechnology32-40 uur, Junior, Medior, Senior

Functieomschrijving

Bij Intus Workforce Solutions leveren we de innovatieve software InPlanning die door meer dan 160 organisaties wordt gebruikt. We zijn er trots op dat we onze klanten kunnen ondersteunen bij het organiseren van hun personeelsbeheer op veel verschillende niveaus, zoals ziekte-/verzuimregistratie, nachtdiensten… en meer!


Voor onze afdeling Consultancy zijn we op zoek naar een probleemoplossende rockstar die onze klanten kan ondersteunen met een goed begrip en hands-on ervaring met technologie en integratieontwerp.


Wat ga je doen?

Bezit de integratie:
 je bent vanaf het allereerste begin betrokken zodra een nieuwe klant bij ons binnenkomt! Jouw technische expertise zorgt voor de integriteit en kwaliteit van ons product;
Tijd om te coderen:
je werkt het grootste deel van de tijd hands-on. Het oplossen van bugs en het implementeren van nieuwe ad-hocfuncties maakt deel uit van je dagelijkse routine. Bekijk hieronder onze stack!
Zorg voor de verbinding:
werk samen met verschillende afdelingen en betrokkenen binnen en buiten de organisatie om te voldoen aan de behoeften van onze klanten: van onze ontwikkelaars en accountmanagers tot externe technische en niet-technische belangrijkste belanghebbenden, jij bent de go-to-person;
Word de Expert:
je doet expertise op in ons InPlanning platform en features. Je zorgt voor technisch strategisch advies en maakt automatische en ad-hoc rapportages voor uiteenlopende opdrachtgevers.


👉 Onze Stack: Java, SQL, bash, jmix/cuba, Git, Javascript

Wie ben jij?

Voor je verder leest denk eraan dat als je niet aan alle onderstaande eisen voldoet je ons gerust kunt benaderen (@Elisabetta Lissy). Het is voor ons belangrijk om de mensen die we aannemen binnen het bedrijf te laten groeien. Het gaat er niet om wat je bent, maar om wat je kunt worden.


💡 Een probleemoplosser-goeroe: je houdt ervan om verschillende complexe scenario's aan te pakken en je weg naar buiten te vinden. Je analyseert, probeert verschillende mogelijkheden uit en dan… coderen!
💻 Je hebt expertise in een van de volgende talen: Java, C#, Python… En je wilt je in het Java-ecosysteem verdiepen 😊
🗣 Coderen is voor jou niet genoeg: je wilt contact hebben met verschillende stakeholders en het verschil maken. Communicatie is een belangrijke succesfactor en dat weet je heel goed.
📌 Je spreekt vloeiend Engels. Een heel groot pluspunt als je Nederlands of Duits spreekt… Een combinatie van deze twee zou een mega pluspunt zijn!
🎡Know-your-domain: je bent bekend met het begrip workforce management. Idealiter werkte je voor bedrijven die HR-/salarissystemen leveren.


We werken hard, maar hebben ook veel te bieden. Hierbij een greep uit de voordelen van het werken bij Intus:

 • Een zinvolle baan: deel uitmaken van een organisatie die het werkleven van 150.000 mensen gemakkelijker maakt;
 • Gratis lunch en fruit: we eten allemaal gezamenlijk als je op kantoor bent;
 • Verschillende ontwikkelingsmogelijkheden!
 • Je kunt zowel bij de klant als op kantoor of thuis werken;
 • Een leuk en gezellig kantoor met klimaatbeheersing gelegen naast station Driebergen-Zeist;
 • Een goed salaris;
 • Onbelaste onkostenvergoeding (internet) van 30,-€/maand;
 • Een goede balans tussen werk en privéleven: je kunt ervoor kiezen om 32 of 40 uur per week te werken;
 • Een douche (een warme 😊 )... zodat je met de fiets naar kantoor kunt komen of tijdens de lunch of na kantoortijd een stukje kunt hardlopen!
 • 28 vakantiedagen om je batterij weer op te laden;
 • €750,- thuiswerkbudget om een gezonde werkomgeving thuis te creëren;
 • Pensioenregeling;
 • Vrijdagmiddagborrel, bordspelen, darten, tafelvoetbal, jaarlijks teamuitje;
 • Een jaarlijkse reis✨ met de gehele organisatie!

of