Overslaan naar content

Shanna! Hoe lang werk je al bij Intus?

Op 1 september 2018 ben ik bij Intus begonnen. Dus ik werk hier alweer bijna 5 jaar! De tijd is voorbij gevlogen, moet ik zeggen.

Wauw, dat is al een behoorlijke tijd! En wat is jouw functie?

Ik ben Marketingmanager. En mijn taken binnen deze rol zijn echt heel divers! Zo heb ik onze website gebouwd en hou die bij, ik schrijf content voor de socials, maak en verstuur de maandelijkse nieuwsbrief. Maar ook organiseer ik onze jaarlijkse Klantendag en als we op een beurs staan zorg ik dat alles daarvoor tot in de puntjes geregeld is. Daarnaast ondersteun ik HR bij een aantal dingen. En ik vergeet nu vast van alles te noemen, moet je nagaan 😉

Welk deel van je werk vind je het leukst?

Het leukste aan mijn werk vind ik echt de afwisseling! Marketing is zo breed en je kunt er zoveel kanten mee op. En bij Intus kan ik van elk aspect een beetje proeven. Ik hoef me dus nooit te vervelen! En als ik een keer iets nieuws wil proberen, dan kan dat altijd. Andere collega’s heb ik dit ook wel eens zien doen: dat ze soms een andere functie proberen om te kijken of het wat voor hun is. Echt leuk om te zien dat dat bij ons gewoon kan en dat er zo wordt meegedacht!

Wat zijn de dingen die ervoor zorgen dat je blijft glimlachen bij Intus?

De combinatie van leuk werk en leuke collega’s! Ik krijg energie van m’n werkzaamheden, maar het maakt het extra leuk als je het samen met leuke mensen mag doen. Dat is denk ik ook wel de kracht van Intus. Iedereen is aardig, je mag altijd bij iedereen binnenlopen en de lijntjes zijn kort.

Hoe zou jij jouw team in drie woorden omschrijven? Waarom?

Oef, dat is een lastige. Het eerste wat me te binnen schiet is ‘snelschakelend’. Dat is niet echt één woord, maar wel hoe we zijn. In een gesprek kunnen we best druk van de hak op de tak het over van alles hebben. En als er iets tussendoor komt wat even gedaan moet worden, kunnen we dat prima oppakken. Als tweede woord zeg ik ‘gezellig’, want dat is het gewoon altijd. En als derde zeg ik dan ‘enthousiast’, want wij kunnen van heel veel dingen in ons werk enthousiast worden!

Kun je een van de meest memorabele momenten tot nu toe beschrijven?

Dan zijn het toch wel de uitjes met de hele organisatie. Het is dan zo fijn om even los te komen van het kantoor en met z’n allen gewoon wat leuks te gaan doen. Dat zorgt soms ook weer voor een andere band met je collega’s, omdat je elkaar toch net op een andere manier leert kennen. Het is lastig om er één moment uit te kiezen, maar uitgaan in Antwerpen en de wijnproeverij in Luxemburg blijven me toch altijd wel bij.

 

Jouw carrière ook een kickstart geven? Kom werken bij Intus!

Bij Intus zijn we altijd op zoek naar gedreven talent. Lijkt het jou leuk om net als Shanna samen met ons het werkende leven van ruim 160.000 mensen nét iets leuker te maken? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer!