Overslaan naar content

Dennis! Hoe was je eerste periode bij Intus?

Dat is wel een grappig verhaal: tijdens het solliciteren voor de functie van consultant moet je een opdracht uitvoeren, na een korte uitleg. Jefta begeleidde mij daar toen bij, hij werkte hier al een tijdje. Toen ik eenmaal was aangenomen en aan de slag ging, kreeg ik in m’n eerste week een training van twee dagen en dat was toevallig ook van hem. Dat was voor mij wel leuk want ik kende hem dus al een beetje en we hadden bovendien een goede klik. Dat maakte het allemaal wat makkelijker, vooral de drempel om vragen te stellen ligt dan toch wat lager. Ik merkte daarnaast al snel dat het team blij was met mijn komst en m’n flauwe grappen werden gelukkig ook gewaardeerd (vaak, dan). Dat is überhaupt iets dat fijn is bij Intus, dat je gewoon jezelf kan zijn binnen de organisatie. Er wordt veel interesse in elkaar getoond, bijvoorbeeld aan de lunchtafel. Lang verhaal kort: Ik voelde me welkom, was snel op m’n gemak en werd goed geholpen door collega's. 

Wat geeft je energie tijdens je werk? 

Het grootste deel van de week ben ik onderweg en op bezoek bij klanten. Het is dan zo leuk om te zien dat jouw hulp en advies gewaardeerd worden en dat ze blij zijn met je komst. Klanten helpen geeft mij energie en je bouwt ook echt een leuke band op. Daarnaast vind ik het ook erg interessant om een kijkje in andermans keuken te krijgen en door het hele land te rijden. Zo kom je nog eens ergens!  

Wat zijn je favoriete herinneringen bij Intus? 

Dat zijn de uitjes. De wintersport van 2023 was echt legendarisch! Ik was een van de organisatoren, dus om één van m’n favoriete activiteiten te combineren met een groep collega’s was natuurlijk hartstikke leuk. Ook de trip naar Luxemburg was erg geslaagd. Daarnaast doet soms een clubje collega’s mee aan een pubquiz in Zeist, dan ga ik ook regelmatig mee. Het is gewoon leuk om met collega’s buiten werk om dingen te doen, of dat nou op eigen initiatief is of op initiatief van Intus. 

Heb je nog ambities bij Intus voor de toekomst? 

Ik ben nu Applicatieconsultant, maar ik ga binnenkort het implementatieteam helpen om te kijken hoe dat is. Nieuwe klanten kijken toch weer anders naar InPlanning dan huidige klanten, dus dat lijkt mij interessant en leerzaam. Dat is ook fijn aan werken bij Intus, dat je altijd mee kan kijken of ervaring kan opdoen in een ander team. Wie weet wat de toekomst bij Intus mij nog gaat brengen! 

Jouw carrière ook een kickstart geven? Kom werken bij Intus!

Bij Intus zijn we altijd op zoek naar gedreven talent. Lijkt het jou leuk om net als Dennis samen met ons het werkende leven van ruim 170.000 mensen nét iets leuker te maken? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer!